Counter

Profil - Bigum

Gå til indhold

Hoved menu:

Langsøbaderne varmer op til en ny sæson.

Der sker noget ved Bigum søbad!
De sidste par år har en lille flok ”vikinger” valfartet til Bigum søbad i vinterhalvåret for at bade i det kolde vand. Vi kalder os ganske uformelt: Langsøbaderne.

Det kolde vinterdyp har fodret vores drøm om en dag at kunne opføre en sauna, som man efter det kolde gys kunne blive tøet op i.
Vores drøm går nu i opfyldelse og vi kan næsten ikke vente på vinterens komme, så vi rigtig kan udleve vores drøm.

Ved Bigum søbad er der i dette øjeblik ved at blive opført en sauna. Placeret så man kan sidde i varmen og nyde udsigten ud over Tjele Langsø.

Drømmen er at starte en saunaklub. Saunaen bliver opført i samarbejde med Forsamlingshuset i Bigum og tanken er at klubben skal fungere selvstændigt, men under Forsamlingshuset . Klubben er under oprettelse og tanken er at den skal fungere for hele lokalområdet.
Skulle der nu sidde en derud og tænke ”det vil jeg gerne være med at at starte op”, så tøv ikke med at tage kontakt til Maj-Britt Givskov, saunaklubbenlangsoebaderne@gmail.com eller tlf. 61 40 85 25. Der er samlet en lille styregruppe som arbejder med det praktiske omkring oprettelse, indmelding og økonomi i klubben, men der er plads til flere!
Vi håber på at kunne være klar til at optage medlemmer og ikke mindst holde indvielsesfest af saunaen umiddelbart efter efterårsferien. Hold øje med facebook!

På vejne af Langsøbaderne
Maj-Britt Givskov
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu